0
0

zilvervisje

Zilvervisjes en papiervisjes behoren tot de insecten, al zijn niet alle biologen het daar over eens. Ze hebben weliswaar zes poten, maar zijn volledig ongevleugeld en hun jongen hebben meteen de vorm van de volwassen dieren. De meeste insecten hebben vleugels of restjes van vleugels en worden volwassen via een metamorfose van larf tot eindstadium. Zilvervisjes beginnen klein en vervellen steeds om groter te worden.

Er wordt vaak gedacht dat zilvervisjes de larven zijn van motten omdat ze beide een zilverachtig poeder op hun lijf hebben en ze ook vaak samen in kledingkasten zitten. De larven van motten zijn echter kleine rupsjes.In het “wild” leven zilvervisjes in gebieden waar het nooit vriest of langdurig koud is, onder boomschors of afgevallen bladeren. Onze huizen zijn helaas ook prima geschikt voor zilvervisjes om zich in leven te houden. Hier proberen ze zich ook altijd in het donker te verschuilen. Zilvervisjes kunnen tot wel acht jaar oud worden.

Commerciële oplossing

 

Gemarkeerd als spam
Geschreven door tvdwal (Tips: 94, Reacties : 31)
Gevraagd op 23 augustus 2015 13:39
120 Aantal
0
Prive antwoord

 

Houd je woning schoon. Zorg ervoor dat de temperatuur in archiefruimten zo laag mogelijk is. Verder adviseren we om periodiek dak(goten) te (laten) controleren op vogelnesten. Vochtigheid kan echter ook het gevolg zijn van bouwkundige gebreken. Zo hebben pasgebouwde huizen vaak een betonnen vloer die nog niet helemaal droog is. Soms is de oorzaak onvoldoende ventilatie van de kruipruimte en/of de tussenmuur, optrekkend vocht in een buitenmuur of de neerslag van waterdamp op een muur. In dergelijke gevallen is een bouwkundig advies noodzakelijk. U kunt hierover contact opnemen met Bouw & Woningtoezicht van uw stadsdeel of gemeente.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door tvdwal (Tips: 94, Reacties : 31)
Beantwoord op 23 augustus 2015 13:54