Categorie:
0
0
  1. Kauw op wat peterselie, dat neutraliseert  de geur
  2. Gebruik mosterd. Neem een theelepel mosterd en laat het een minuut in je mond rondgaan voor je het uitspuugt. Neem dan nog een half theelepeltje en slik dat in. Dit gaat naar de maag en doodt daar de geur van binnen uit.
  3. Eet iets met een muntachtige smaak. Verse peterselie, munt en muntthee kunnen de geur van ui en knoflook verwijderen.[1] Kauwgom met xylitol is zeer geschikt om je mond op te frissen.
  4. et groenten om de geur te verbloemen. Aardappelpuree, paddenstoelen, citroen en wortel kunnen allemaal de geur van je adem verbeteren. [2] Als je een gerecht met heel veel knoflook of ui eet, is het verstandig om deze groenten ook in de maaltijd op te nemen.
  5. Gebruik listerine
Gemarkeerd als spam
Posted by tvdwal (Tips: 94, Reacties : 31)
Gevraagd op 2 september 2015 14:20
391 Aantal
0
Prive antwoord

Als je de ongepelde knoflooktenen voor gebruik 20 minuten in de oven legt (wikkelen in aluminiumfolie) dan wordt de smaak zoeter, de teen zachter en heb je de volgende dag minder last van een knoflookgeur

Gemarkeerd als spam
Posted by tvdwal (Tips: 94, Reacties : 31)
Beantwoord op 14 juni 2019 11:52